Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Curtișoara: Casa de oaspeți, clădire-adăpost pentru nevoiași
07.12.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 796

Comuna Curtișoara este pregătită să ajute sătenii în cazul unei situații de urgență. Recent, primăria a modernizat fosta casă de oaspeți din localitate, pe care a transformat-o în clădire-adăpost, folosită de oamenii care rămân fără locuință în urma unui incendiu sau a unei alte tragedii.


 Fosta casă de oaspeți din comuna Curtișoara are o nouă înfățișare. Clădirea, care a funcționat și ca grădiniță și ca poliție, este acum sprijin pentru comunitate. Printr-un proiect accesat de primărie, imobilul a fost modernizat și este gata să fie dat în folosință.
Reabilitarea imobilului este o altă promisiune a edilului din Curtișoara, care vorbește cu mândrie despre această realizare. Clădirea publică îi va găzdui pe cei care rămân fără un adăpost deasupra capului, în urma unei tragedii.
Casa modernizată de primărie este cunoscută ca fosta casă de oaspeți, după ce, în urmă cu câțiva ani, îi găzduia pe francezii veniți la Curtișoara, pentru schimb de experiență cu copiii de aici. Autoritățile s-au gândit să o readucă la viață și să fie dată în sprijinul comunității locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE