Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cabinetul medical mobil, punte de prietenie Rotary
06.12.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 893

Campania intitulată Cabinetul Medical Mobil „Consultații și ecografii gratuite”, desfășurată, luna trecută, în mai multe comune din județul Olt a reprezentat o punte a prieteniei dintre Cluburile Rotary „Floare de Colț” Abrud, Câmpeni și Rotary Slatina. Sub deviza „A servi mai presus de sine”, cabinetul Rotary a ajutat peste 300 de persoane vulnerabile, oferindu-le servicii medicale preliminare de calitate, chiar în localitatea lor.


 Proiectul a avut ca scop aducerea serviciilor medicale de calitate la persoanele vulnerabile din comunitățile rurale, oferindu-le consultații și ecografii gratuite în propriile lor localități. Echipa medicală mobilă formată din medici specializați și tehnicieni în ecografii a vizitat mai multe comune, aducând îngrijire și speranță în rândul a peste 300 de beneficiari. Acțiunea a avut un impact semnificativ în comunitate, aducând în prim-plan spiritul de solidaritate și responsabilitate socială.
Această inițiativă a evidențiat nu doar importanța serviciilor medicale la nivel local, ci și puterea colaborării între organizațiile non-guvernamentale, precum Cluburile Rotary. Sub deviza "A servi mai presus de sine", aceste cluburi au demonstrat angajamentul lor ferm față de comunitate și au creat un exemplu de implicare civică și responsabilitate socială.
Cabinetul Medical Mobil a ajuns în județul Olt datorită punții de prietenie ce s-a creat între cluburile Rotary „Floare de Colț” Abrud, Câmpeni și Rotary Slatina.
Cabinetul Medical Mobil „Consultații și Ecografii Gratuite” a fost nu doar o acțiune medicală, ci și un gest de solidaritate și compasiune care a adus un zâmbet pe chipurile celor aflați în nevoie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE