Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary Slatina|Ecografii gratuite la Curtișoara
17.11.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 615

„Nu ne facem timp să ne căutăm sănătatea” sau „Este o campanie foarte bună, nu am mai fost la medic de când am născut”. Asta au spus locuitorii din Curtișoara, care au venit ieri să facă o ecografie gratuită la Cabinetul Medical Mobil adus de Rotary Slatina în comuna lor.


 Cabinetul Medical Mobil și-a continuat activitatea, ieri după-amiază, în comuna Curtișoara. Zeci de săteni au beneficiat gratuit de ecograf și consultație abdominală, grație proiectului demarat de Clubul Rotary Slatina. Acțiunea s-a desfășurat pe parcursul întregii zile, caravana medicală fiind prezentă în fața Căminului Cultural din Curtișoara. Ieri până la prânz, zeci de persoane au fost verificate de echipă medicală, iar consultațiile au continuat până aseară la 18.00.
60 de persoane în vârstă au beneficiat de controale medicale de specialitate și examene abdominale efectuate cu un ecograf performant. Cabinetul Medical Mobil a fost adus la Curtișoara de Clubul Rotary Slatina. Acțiunea este un exemplu al modului în care comunitățile locale rurale pot avea acces la îngrijirea medicală de specialitate prin proiecte menite să aducă serviciile medicale mai aproape de oameni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE