Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
2023│Ultimele cursuri de formare profesională la AJOFM
17.11.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 153

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt va demara, luna viitoare, două programe de formare profesională, adresate în special celor aflați în căutarea unui loc de muncă în județ. Principalele domenii vizate sunt competențele digitale de utilizare a tehnologiei informației și meseria de ospătar.


 O nouă șansă pentru oltenii șomeri care vor să se reorienteze profesional. În luna cadourilor, AJOFM Olt va organiza programe de formare profesională în meserii extrem de solicitate pe piața muncii.
Potrivit reprezentanților instituției, din ianuarie și până în prezent, la AJOFM Olt, au fost organizate zeci de cursuri de formare profesională. Printre domeniile abordate în cadrul acestor programe se numără competențe digitale, manichiurist, lucrător comercial sau infirmieră.
În urma absolvirii cursurilor, 168 de persoane au reușit să se încadreze în muncă. Cursurile de formare profesională sunt oferite gratuit șomerilor înregistrați în evidența Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, indiferent dacă beneficiază sau nu de indemnizație de șomaj. Persoanele care au venituri și doresc să urmeze aceste programe suportă contravaloarea lor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE