Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary Slatina|Cabinetul medical mobil, la Curtișoara
16.11.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 478

O nouă zi în mijlocul comunității pentru membrii Clubului Rotary Slatina. Astăzi, Cabinetul Medical Mobil a ajuns în comuna Curtișoara, unde zeci de persoane și-au verificat gratuit sănătatea. Printre ei s-a aflat și edilul comunei. Localnicii au spus că această acțiune este foarte importantă și binevenită. Chiar dacă sunt aproape de Slatina, mulți au spus că nu își fac timp să meargă la spital, pentru consult și analize medicale.


 Cabinetul Medical Mobil continuă seria acțiunilor umanitare în satele din județul Olt. Astăzi, Clubul Rotary Slatina a ajuns în comuna Curtișoara, unde 60 de persoane în vârstă au beneficiat de controale medicale de specialitate și examene abdominale efectuate cu un ecograf performant. Totul a fost gratuit.
Printre cei care și-au verificat, astăzi, sănătatea, la Curtișoara, s-a aflat și edilul comunei.
Această inițiativă a Clubului Rotary Slatina reprezintă un exemplu al modului în care comunitățile locale rurale pot avea acces la îngrijirea medicală de specialitate prin proiecte menite să aducă serviciile medicale mai aproape de ei, fără a le impune deplasări dificile și costisitoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE