Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Coadă în școli la abonamentele Loctrans
21.09.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 619

Zilele acestea, angajații Loctrans au ajuns în două licee din Slatina, acolo unde au eliberat gratuit, abonamente. Ideea conducerii societății de transport în comun a fost una binevenită atât pentru dascăli, cât și pentru elevi.


 La început de an școlar, pentru a evita aglomerația la casieriile Loctrans, conducerea companiei de transport public a luat hotărârea ca în anumite zile din lună, angajații instituției să fie prezenți în școli, pentru a elibera abonamente.
În această dimineață, la Colegiul Național „Ion Minulescu”, zeci de elevi au stat la coadă pentru a-și ridica abonamentele care le dau acces gratuit la transportul cu autobuzele Loctrans.
Faptul că își pot procura abonamentele chiar din incinta școlii, i-a bucurat pe elevii de aici. De asemenea, ei spun că autobuzul Loctrans este un mijloc de transport sigur și foarte rapid.
Abonamentele Loctrans mai pot fi procurate și de la sediul societății din strada Drăgănești - fostul Liceu de Construcții, dar și de la casieria din Bulevardul A.I.Cuza.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE