Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Încuratul cailor”│O nouă ediție de succes, la Brâncoveni
06.03.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 1243

O nouă ediție de succes a sărbătorii „Încuratul cailor” a avut loc la Brâncoveni. Participanți din toată țara au venit, pentru a arăta cât de bine sunt întreținute animalele și cât de frumoase sunt.


 A XII-a ediție a sărbătorii „Încuratul cailor de Sân’ Toader” a avut loc, în weekend, în comuna Brâncoveni. Evenimentul s-a bucurat de un număr impresionant de spectatori și participanți din nouă județe, astfel că această tradiție se poate transforma chiar într-una națională.
La eveniment au fost prezente și autoritățile oltene, care au vorbit despre importanța acestor obiceiuri și păstrarea lor în ziua de astăzi.
Cele mai frumoase exemplare din toată țara au putut fi admirate, sâmbăta aceasta, la Brâncoveni. Stăpânii mărturisesc că este vorba de cai extrem de valoroși, unii ajungând chiar și la 10.000 de euro. Exemplarele au luat parte la mai multe probe, printre care tracțiuni la buștean, echitație, dar și la concursul de frumusețe. Au fost participanți din toate colțurile țării: Sibiu, Cluj, Hunedoara, Argeș, Dolj și Teleorman.
Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol folcloric de senzație, la care a participat și ansamblul „Mugurașii Brâncovenilor”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE