Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Salubris începe executarea restanțierilor
30.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2386

De mâine, 1 februarie, Salubris Slatina începe executarea pentru cei care nu au plătit gunoiul până în martie, anul trecut, înainte de a fi preluați de Direcția Economică. Potrivit directorului de la Salubris, câteva mii de slătineni sunt în această situație și urmează să le fie puse popriri pe conturi.


 Slătinenii care au rămas cu restanțe la Salubris până să fie preluați de Direcția Economică, pentru neplata gunoiului, se vor trezi cu popriri pe conturi. Directorul societății, Marius Sburliș, anunță că, începând de mâine, 1 februarie, se va trece la executări.
Potrivit acestuia, sunt câteva mii de slătineni în această situație. Au restanțe pentru neplata gunoiului menajer pentru o singură lună sau pentru mai multe. În aceeași situație sunt și câteva primării din județul Olt, spun reprezentanții Salubris, și pentru acestea urmând aceeași procedură. Asta înseamnă că, pentru recuperarea datoriilor, în perioada următoare, vor fi puse popriri pe conturile celor rău platnici.
Începând din martie 2022, odată cu intrarea în vigoare a sistemului integrat de management al deșeurilor din județul Olt, colectarea taxelor de salubrizare a intrat în grija administrației locale. Astfel, slătinenii nu mai plătesc taxa pentru gunoi la Salubris, ci la Direcția Economică din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE