Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Distribuirea tichetelor de vaccinare, încheiată
28.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 167

Campania de distribuire a tichetelor de vaccinare s-a încheiat. Bilanțul Direcției de Asistență Socială Slatina arată că peste 50% dintre tichetele din stoc au fost ridicate de către oameni, restul fiind returnate către Direcția de Sănătate Publică Olt. De-a lungul celor trei luni de acțiune, angajații direcției s-au confruntat cu situații care mai de care mai paradoxale.


Direcția de Asistență Socială Slatina a anunțat închiderea oficială a campaniei de distribuire a tichetelor de vaccinare. Pentru cele 12.000 de bonuri valorice disponibile, doar puțin peste 7.500 de oameni au venit să le ridice.
De-a lungul celor trei luni de campanie, angajații direcției s-au confruntat cu o mulțime de cazuri paradoxale, descoperind, în acest fel, și un dezinteres al oamenilor față de acest drept.
Slătinenii care s-au vaccinat în perioada vizată de Ordonanța de Urgență și se regăseau pe lista de beneficiari și nu s-au prezentat să își ridice tichetele, au rămas pe dinafară, cel puțin până la sfârșitul acestui an. Reprezentanții DSP spun că nu se știe dacă această campanie se va relua de la 1 ianuarie 2023.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE