Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO a înlocuit rețeaua veche de apă de pe Tunari
28.11.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 202

Aflată în reabilitare pentru modernizarea părții carosabile, strada Tunari din Slatina are acum și rețea nouă de apă. Angajații CAO au înlocuit conducta veche de zeci de ani. Asta înseamnă că, locatarii din zonă vor avea o apă mai bună la robinete și vor scăpa de problema turbidității acesteia.


S-a lucrat concomitent pe strada Tunari din municipiul Slatina, atât pentru modernizare, dar și pentru înlocuirea conductei de apă. Angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au sistat lucrările la partea carosabilă, pentru intervenția celor de la CAO, care au înlocuit conducta veche de apă. Toți locatarii din zonă urmează să fie preluați acum de noua rețea.
Utilizatorii din zonă vor avea o apă mai bună și vor scăpa de problema turbidității acesteia. Chiar dacă disconfortul lucrărilor a fost unul de durată, reprezentanții CAO spun că așteptarea a meritat.
Lucrările de pe strada Tunari din Slatina au fost făcute pe fonduri europene. Astfel de lucrări vor continua pe mai multe străzi din oraș, pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă și canalizare. CAO și-a propus ca în următorii ani, întreaga rețea de alimentare cu apă a orașului să fie modernizată, iar apa de la Slatina să fie una de calitate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE