Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
415 locuri de muncă vacante în Olt
10.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1357

Persoanele din Olt aflate în căutarea unui loc de muncă au de unde alege. Prin AJOFM Olt sunt disponibile peste 400 de locuri de muncă. Domeniile pentru care pot opta cei interesați sunt variate, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii primare și gimnaziale.


Firmele oltene caută forță de muncă. În această perioadă, ei vin cu o ofertă bogată de joburi în diferite meserii. Lista cu joburile vacante este disponibilă la AJOFM Olt.
Cele mai multe locuri de muncă vacante se adresează persoanelor fără o pregătire profesională. Muncitori necalificați în industria confecțiilor, agent de securitate, ambalator manual sau croitorese sunt posturile pentru care pot opta oltenii aflați în această categorie.
Persoanele care sunt în căutarea unui job se pot adresa direct instituției, la ghișeu sau telefonic, sau pot accesa pagina de internet a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, www.anofm.ro, la secțiunea persoane fizice - locuri de muncă vacante.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022