Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Verificări post-recensământ la Sâmburești și Slatina
09.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 257

Reprezentanții Direcției Regionale de Statistică Olt organizează și desfășoară cercetarea statistică post-recensământ în mai multe zone din Slatina și în comuna Sâmbureşti. Se verifică, astfel, gradul de acoperire a colectării datelor și calitatea acestora, atât pentru persoane, cât și pentru locuințe.


În perioada 8-19 august are loc cercetarea post-recensământ. Aceasta este o etapă în care se verifică dacă datele culese prin auto-recenzare și recensământul față-n față au fost corect înregistrate la Institutul Național de Statistică Economică. Astfel, oltenii care locuiesc în anumite zone ale Slatinei, dar și cei din comuna Sâmburești vor fi din nou vizitați de recenzori.
Potrivit datelor din teren, la nivelul Oltului s-au înregistrat peste 380 de mii de olteni.
Primele rezultate ale Recensământului Populației și Locuințelor runda 2021 vor fi transmise în cursul lunii decembrie 2022, urmând ca datele complete și finale să fie făcute publice la finalul anului 2023.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022