Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Direcția Silvică Olt, profit din plante medicinale
09.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 168

S-a încheiat campania de recoltare a plantelor medicinale desfășurată de Direcția Silvică Olt. Peste opt tone de soc, tei, urzică și coada șoricelului au fost livrate de instituția olteană unor societăți din țară. Valoarea totală a contractelor încheiate se ridică la suma de 75 de mii de lei.


Toți pădurarii ocoalelor silvice din Olt au fost implicați în campania de recoltare a plantelor medicinale, iar instituția olteană a putut să-și onoreze contractele din acest an. Plantele au fost culese de pe întreaga suprafață a județului, acestea fiind utilizate în special în industria alimentară și cea farmaceutică.
Aproape toată cantitatea de plante medicinale a fost vândută.
Valoarea totală a contractelor de vânzare-cumpărare încheiate cu cei trei operatori economici, se ridică la suma de 75 de mii de lei, potrivit reprezentanților Direcției Silvice Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022