Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eures│342 de locuri de muncă vacante
08.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 150

Angajatorii de Spațiul Economic European caută forță de muncă românească. Doar prin serviciul Eures, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, sunt puse la bătaie peste 340 de joburi. Cele mai multe sunt în agricultură, domeniu în care se caută culegători de fructe și legume.


Oltenii care doresc să lucreze în străinătate, au la dispoziție sute de locuri de muncă, în mai multe domenii de activitate. Potrivit serviciului Eures, în această perioadă, zeci de firme de peste hotare caută forță de muncă, iar salariile sunt atrăgătoare. Cele mai multe joburi vacante sunt în agricultură.
Din Danemarca, oferta locurilor de muncă este mai restrânsă.
Persoanele interesate pot solicita informații suplimentare și detalii despre oferte, de la consilierul Eures din cadrul AJOFM Olt. De asemenea pot accesa portalul Eures România, unde pot vizualiza ofertele de locuri de muncă disponibile în diferite state membre UE.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022