Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Plaja Olt│Locul preferat al slătinenilor
04.08.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 442

Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt” este locul perfect pentru cei care doresc să își petreacă concediile aproape de casă. Nisipul fin, apa limpede și atmosfera de distracție și relaxare transformă acest loc într-un mediu ideal pentru o zi de vacanță.


 Iubitorii de soare, plajă și bălăceală sunt așteptați, zi de zi, la Plaja Olt, unde nu numai că pot căpăta bronzul dorit, dar se pot și relaxa în apă sau pe șezlong. Locul este animat în permanență de slătineni dornici să se bucure de condițiile moderne de recreere de aici.
Mai mult decât atât, cei care își doresc să aibă experiența de pe plajă, în timpul sezonului estival, nu trebuie să meargă departe de casă. Aici găsesc tot ce au nevoie, pentru a se bucura liniștiți de o zi călduroasă din vacanța de vară.
Plaja Olt este deschisă pe tot parcursul sezonului estival, timp în care slătinenii se pot bucura zilnic de relaxare, liniște sau distracție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022