Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi bilete de tratament pentru pensionari
04.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 694

Casa Județeană de Pensii Olt a lansat o nouă serie de bilete de tratament balnear. Pentru luna august au fost alocate aproape 100 de sejururi la preț redus pentru pensionarii olteni. Cele mai multe oferte sunt pentru stațiunile Olănești, Amara și Herculane.


 Cea de-a XI – a serie de bilete de tratament balnear a început, iar pensionarii înscriși sunt așteptați la ghișeele Casei Județene de Pensii Olt pentru a-și ridica biletele. Din cele 97 de bilete alocate, doar șapte au rămas nerevendicate.
Cele mai căutate stațiuni au fost, și de data aceasta, Olănești, Amara și Herculane.
Lista cererilor aprobate este afișată la sediul Casei Județene de Pensii Olt, cât și pe pagina de internet a instituției, acestea putând fi ridicate până pe data de 8 august. Redistribuirea biletelor de tratament va avea loc pe 10 august.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022