Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Start cadastrare gratuită în patru comune
03.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3086

Încep noi lucrări de cadastru finanțate din fonduri europene, anunță Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt. La nivelul județului, cele patru comune în care se face cadastrare gratuită în următoarea perioadă sunt Bobiceşti, Fărcaşele, Radomireşti şi Tia Mare.


 Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt anunță începerea lucrărilor de cadastru în patru comune din județul Olt. Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară și sunt gratuite pentru cetățeni.
În județul Olt, dintre cele 22 de comune care beneficiază de finanțare europeană pentru realizarea cadastrului, una este finalizată, în Milcov, iar alte trei sunt în lucru, la Dăneasa, Dobrosloveni și Sprâncenata. Pentru celelalte 14 comune care au rămas neatribuite, ANCPI va iniția o nouă procedură de licitație.
La nivelul județului nostru, 9 comune sunt cadastrate în proporție de 100 % prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară. Aceste sunt: Brastavățu, Brebeni, Iancu Jianu, Milcov, Oboga, Valea Mare, Vădastra, Vișina și Vișina Nouă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022