Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Frica de restricții, mai mare decât teama de COVID
03.08.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 282

Cazurile de Covid-19 au început, din nou, să se înmulțească, și în județul nostru. Rata de infectare a crescut, iar oamenii se tem de noi posibile restricții. Pentru a evita îmbolnăvirile, sunt dispuși, în schimb, să se întoarcă la masca de protecție.


 Chiar dacă oamenii de pretutindeni au crezut că pandemia de Covid-19 s-a încheiat, cazurile de infectare au început, din nou, să crească destul de alarmant. Dacă acestea ar ajunge să se răspândească, iarăși, la o scară largă, este necesar să ne întoarcem la măsurile de protecție, spun slătinenii.
Cu toate acestea, multora nu le-ar plăcea să stea, din nou, izolați în case, departe de contactul social și apropiați. Frica de noi posibile restricții o depășește, în unele cazuri, pe cea de infectare.
Incidența cazurilor de Covid-19 în județul nostru este 3,04, iar la Slatina, este 4,24.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022