Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum se protejează slătinenii pe timp de caniculă?
01.07.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 156

Este cod galben de caniculă în județul Olt, iar slătinenii trebuie să aibă grijă ca temperaturile ridicate din această perioadă să nu le afecteze sănătatea. Hidratarea, deplasarea prin locurile ferite de soare și hainele lejere sunt cele mai importante elemente în lupta cu canicula.


 Temperaturile extrem de ridicate de afară pot afecta organismul și sănătatea, dacă oamenii nu au grijă să se protejeze așa cum trebuie. Cei mai mulți dintre ei știu cât de importantă este hidratarea și evitarea razelor solare pe timp de caniculă, practici pe care le pun în aplicare cât mai des posibil.
La fel de importante sunt și îmbrăcămintea lejeră și deplasările în oraș după trecerea orelor de vârf, când pericolul de insolație e mai mic. La Slatina, există trei centre de prim-ajutor pe timp de caniculă, amenajate de Primăria Slatina, prin Direcția de Asistență Socială, pentru populație.
Temperaturile sufocante pot ajunge și la 39 de grade Celsius în perioada următoare, iar noaptea, valorile din termometre nu vor scădea sub 20 de grade. Atenționarea meteo de cod galben este valabilă și săptămâna viitoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE