Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor să se plimbe în Pădurea Strehareți
24.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4320

Cândva atracția Slatinei, Pădurea Strehareți, de la marginea orașului, nu mai este acum la fel de căutată. Puțini mai sunt cei care merg să se plimbe în aer liber, să facă mișcare sau un grătar împreună cu familia ori prietenii. Primăria municipiului Slatina va da, din nou, viață acestui loc perfect pentru o zi plăcută în mijlocul naturii. Întreaga zonă este acum în plin proces de reabilitare.


 Pădurea Strehareți este locul perfect pentru o zi răcoroasă în mijlocul naturii. Cândva, zona era animată de sute de oameni care petreceau un week-end sau o după-amiaza perfecte în aer liber. Slătinenii își amintesc cu nostalgie vremurile în care se relaxau în pădurea de la marginea orașului. Autoritățile locale vor să facă, din nou, acest loc, unul atractiv și căutat de slătineni și nu numai. Întreaga zonă a intrat în reabilitare.
Zona va fi modernizată și iluminată corespunzător. Din această toamnă, atât cei care doresc să se plimbe în natură, dar și iubitorii de mișcare, vor avea un loc perfect de relaxare și distracție în aer liber.
Pista de biciclete se va întinde pe o distanță de aproximativ un kilometru. Și cei care iubesc grătarul sunt așteptați la pădurea de la marginea Slatinei. Vor fi amenajate locuri special pentru grătare și picnic, mai spun reprezentanții DASIP Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE