Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO: „Evitați deplasările la casierii”
24.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 764

„Plătiți factura simplu și ușor. Evitați deplasările la casierii!” Este mesajul angajaților Companiei de Apă Olt, care le reamintesc slătinenilor că nu mai este nevoie să stea la coadă pentru plata facturilor, mai ales în această perioadă cu temperaturi ridicate. CAO pune la dispoziția furnizorilor mai multe modalități pentru plata facturilor ce pot fi achitate de pe telefon, din magazine sau chiar din incinta băncilor comerciale.


 Fără cozi la casieriile CAO. Pentru evitarea deplasărilor la punctele în care pot fi plătite facturile la apă, slătinenii le pot achita acum mult mai ușor. Nu mai este nevoie să se expună la temperaturile ridicate sau să stea la coadă. Pot plăti apa de acasă, din magazin sau din sediile băncilor comerciale.
„Iată care sunt modalitățile de plată, care se găsesc și pe factura pe care o primiți, în fiecare lună, de la Compania de Apă Olt:

1. Aplicația CAOmobile care funcționează atât pe telefoane cu sistem de operare Android, putând fi descărcată, gratuit, din Google Play, cât și pe telefoanele mobile cu sistem de operare IOS și poate fi descărcată, gratuit, din AppStore;
2. Numerar prin intermediul terminalelor PayPoint, Payzone sau UN-DOI. Clienții trebuie să se prezinte cu factura la orice magazin în care se găsește un astfel de dispozitiv pentru efectuarea plăților;
3. Prin serviciile bancare, fie la ghișeu, fie la roboții din interiorul băncilor comerciale.
Timpul este prețios, sănătatea este importantă! Factura plătită la timp este o sarcină rezolvată!”, este mesajul reprezentanților Companiei de Apă Olt, care fac apel la consumatori să folosească modalitatea potrivită de plată a facturilor, pentru evitarea deplasărilor și expunerea la temperaturile ridicate din această perioadă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE