Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-au căutat un job la Bursă
20.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 378

La Bursa locurilor de muncă organizată la Slatina, din această dimineață, a fost aglomerație mare. Sute de olteni au trecut pragul acestui eveniment, în speranța că vor reuși să se angajeze, cei mai mulți fiind din categoria persoanelor fără studii superioare. Peste 700 de joburi vacante au fost puse la dispoziție de către organizatori.


 Angajatori și oameni care vor să-și găsească un job au fost astăzi, față în față. A fost bursa locurilor de muncă, organizată de AJOFM Olt la Casa Tineretului. La această ediție, au fost disponibile sute de locuri de muncă.
La eveniment au fost prezenți președintele ANOFM, Florin Cotoșman, vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan, prefectul de Olt, Florin Homorean și subprefectul Cosmin Floreanu.
Încă de la deschiderea bursei, angajatorii prezenți s-au arătat optimiști, sperând ca joburile lor să fie pe placul participanților.
Oamenii, mulți trecuți de prima tinerețe, s-au arătat interesați de locurile vacante de la Bursă.
Tot astăzi, un astfel de eveniment a avut loc și la Caracal.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022