Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Serele Slatinei, pe standurile Expo Flora
20.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 410

Petunii, salvii, mușcate, hortensii, dar și busuioc alimentar. Sunt doar o parte dintre florile pe care le găsim, în aceste zile, expuse la standurile Expo Flora și care provin din serele Primăriei municipiului Slatina. Sunt producție proprie, iar angajații serelor le îngrijesc din timp, atât pentru a înfrumuseța străzile orașului, dar și pentru a participa cu ele la acest spectacol al florilor, organizat în fiecare an de municipalitate.


Printre comercianții de flori care participă în acest an la Expo Flora întâlnim și standuri ale Serviciului Dezvoltare Urbană din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Angajații au adus la acest eveniment cele mai frumoase flori din producția proprie. De la flori micuțe, pline de culoare și mireasmă, și până la cele curgătoare, toate pot fi cumpărate la prețuri care pornesc chiar de la 2 lei.
Florile din serele Primăriei municipiului Slatina sunt semănate, tratate și îngrijite din timp, pentru a fi gata de acest eveniment, dar și pentru a fi frumos așezate pe străzile orașului. O echipă pricepută le îngrijește cu atenție, delicatețe și multă dragoste.
Tot din serele primăriei sunt și florile pe care le vedem pe străzile orașului: cele inspirat așezate în ronduri, cele care îmbracă forme de sferă sau piramidă, ori agățate pe stâlpii de pe bulevardul A.I Cuza.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022