Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Peste 300 de sancțiuni în traficul din Olt
20.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 565

Peste 300 de sancțiuni au aplicat polițiștii, ieri, în urma controalelor desfășurate împreună cu ofițeri de la Brigada Autostrăzi și cei din alte patru județe din țară. Oamenii legii au desfășurat controale pentru prevenirea accidentelor, iar toți cei găsiți cu nereguli au fost aspru sancționați.


Peste 80 de polițiști au desfășurat controale, ieri, în județul Olt, pentru creșterea gradului de siguranță în trafic. În sprijinul polițiștilor olteni au venit și colegi din cadrul Brigăzii Autostrăzi și inspectoratelor de poliție județene Argeș, Vâlcea, Dolj și Teleorman. În urma verificărilor, oamenii legii au aplicat peste 300 de sancțiuni în trafic.
Poliția recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulație, să crească distanța de siguranță între vehicule, să evite depășirile riscante și să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic. Pietonilor, de asemenea, le este recomandat să-şi sporească atenţia şi să traverseze numai după ce sunt siguri că o pot face în siguranţă. Să evite, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă. Controalele în trafic vor continua și în perioada următoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022