Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Explozie de parfum și culoare, la Expo-Flora
20.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 200

Explozie de parfum și culoare la Expo-Flora 2022. La evenimentul organizat de Primăria Slatina au venit zeci de comercianți și producători de flori, slătinenii venind în număr mare să achiziționeze plante.


 În a doua zi a evenimentului organizat de municipalitate, Expo-Flora, ediția 2022, încă de la primele ore ale dimineții, oamenii au venit pentru a admira și cumpăra flori. Ei sunt surprinși plăcut, că aici găsesc o gamă variantă de plante, iar prețurile sunt extrem de accesibile.
Producători și comercianți de flori din toate zonele țării au venit la Slatina pentru a-și prezenta și vinde produsele viu colorate și parfumate.
Expo-Flora 2022, de la Slatina își va închide porțile, duminică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022