Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de susținători la „Slatina City Run”
19.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 170

Zeci de susținători au fost prezenți la cea de-a treia ediție a concursului „Slatina City Run”. Chiar dacă a plouat continuu, oamenii au venit pentru a-i încuraja pe cei dragi. Au fost alături de ei, indiferent de vreme, iar asta i-a ajutat pe participanți să fie și mai buni.


Duminică, în ziua în care s-a desfășurat „Slatina City Run”, competiție organizată de Primăria Municipiului Slatina, vremea a fost ploioasă. Însă, chiar și în aceste condiții, la concurs, pe lângă alergători, au fost și zeci de susținători.

Pe tot parcursul traseului, au fost susținători. Au vrut să-i încurajeze pe concurenți, prin simpla prezență.
Cu toții au mărturisit că ediția din acest an a concursului „Slatina City Run” a fost una reușită.
La linia de finish, strigătele de încurajare au fost și mai puternice.
La finalul celor două probe, susținătorii s-au bucurat alături de concurenți pentru reușita din concurs. Au făcut poze și au mărturisit că a fost o experiență plăcută, pe care o vor repeta, indiferent de condiții.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022