Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Sute de locuri de muncă la Bursă
18.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 196

Peste 660 de locuri de muncă sunt vacante la ediție de anul acesta a Bursei generale a locurilor de muncă. Reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt spun că evenimentul va avea loc atât la Slatina, la Casa de Cultură a Tineretului, cât și la Caracal, la sediul Agenției Locale.


 Peste doar două zile, va avea loc o nouă ediție a Bursei generale a locurilor de muncă. La eveniment au confirmat participarea zeci de angajatori din județ, iar locurile de muncă vacante sunt din toate domeniile de activitate.
Cele mai puține locuri disponibile sunt pentru persoanele care dețin studii superioare.
În continuare, firmele din Olt care dispun de locuri de muncă vacante sunt rugate să anunțe instituția olteană.
Anul trecut, la Bursa generală a locurilor de muncă au participat 760 de persoane. Dintre acestea, 136 au și obținut un loc de muncă, iar 336 au fost selectate, în vederea angajării.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022