Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Perioada de autorecenzare, prelungită
17.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 74

În cazul recensământului desfășurat anul acesta, Institutul Național de Statistică a prelungit perioada de autorecenzare. Astfel, platforma va fi deschisă până pe 27 mai, urmând ca după această dată recenzorii să meargă în teren pentru interviul față-n-față.


 Prima etapă a recensământului populației și locuințelor 2022, etapă în care oltenii au posibilitatea să se autorecenzeze s-a prelungit, spun reprezentanții Direcției Regionale de Statistică Olt. Aceștia reamintesc populației că autorecenzarea se poate realiza de pe orice telefon mobil tip smartphone, de pe tabletă, laptop sau PC.
Iată care sunt pașii pentru această operațiune: se completează formularul de pre-înregistrare, pentru toți membrii gospodăriei, disponibil la adresa: www.recensamantromania.ro, apoi se completează chestionarul de recensământ primit pe adresa de e-mail indicată la preînregistrare. În Olt, peste 181 de mii de chestionare au fost introduse pe platformă.
Persoanele care nu se autorecenzează până în data de 27 mai 2022 vor primi vizita unui recenzor la domiciliu în etapa următoare, cea a colectării datelor prin interviuri față-în-față,
respectiv în perioada 31 mai – 17 iulie 2022.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022