Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rabla a pornit și în Olt
16.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 913

Rabla 2022 merge încet în județul Olt. Până în prezent, peste 70 de olteni au adus mașinile vechi la Centrul Remat din Slatina, pentru a-și cumpăra altele noi. Majoritatea își doresc autoturisme românești, iar până acum nu au fost solicitări pentru mașini electrice.


 Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus din 2022 au fost lansate la începutul lunii februarie, cu un buget de 1,2 miliarde lei. Pot aplica pentru acest program și instituţiile publice şi unităţile administrativ-teritoriale. Până în prezent, în județul Olt, peste 70 de persoane și două societăți comerciale s-au înscris deja.
Față de anul trecut, solicitările sunt în număr mai mic, spun reprezentanții Centrului Remat din Slatina. În 2021, 450 de olteni au apelat la programul Rabla pentru a-și schimba autoturismele vechi cu unele noi. Procedura de înscriere nu este una grea, iar perioada de așteptare durează în funcție de numărul de cereri depuse la dealerii auto.
Cei interesați să își cumpere o mașină nouă prin programul Rabla trebuie să se adreseze mai întâi unui dealer auto.
De asemenea, se poate acorda un eco-bonus în valoare de 1.500 lei pentru fiecare autovehicul uzat, care este mai vechi de 15 ani şi are norma de poluare Euro 3 sau inferioară. Conform datelor Administraţiei Fondului pentru Mediu, în 2021, vechimea parcului auto din România era de 16,8 ani, în timp ce, în 2010, se situa la sub 10 ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022