Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Voucherele sociale│Bune, dar nu suficiente
12.05.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 180

Creșterile rapide și constante ale prețurilor au afectat cel mai mult persoanele cu venituri foarte mici, care nu au posibilitatea de a-și permite noul cost al vieții. Din această cauză, autoritățile vor să întindă o mână de ajutor și oferă vouchere sociale tuturor celor care se descurcă greu cu banii.


 Costul vieții, atât la alimente, cât și la utilități, a crescut atât de mult, încât a pus persoanele cu venituri mici sub riscul de a pierde lupta cu supraviețuirea. De aceea, autoritățile române vin în sprijinul persoanelor vulnerabile cu tichete de masă în valoare de 250 de lei, la fiecare două luni.
Acest ajutor se acordă persoanelor vulnerabile cu venituri lunare de sub 1500 de lei, pensionarilor și famililor cu cel puțin doi copii, al căror venit nu depășește suma de 600 de lei pe membru. Slătinenii laudă această inițiativă de a veni în sprijinul persoanelor fără posibilități, însă unii dintre ei spun că suma este mult prea mică, pentru a face o diferență.
Acest ajutor este binevenit pentru orice fel de persoană aflată în dificultatea de a nu avea un venit suficient, pentru a duce un trai normal. Odată cu creșterea exponențială a tuturor prețurilor, inițiativa acordării tichetelor sociale populației vulnerabile vine ca o gură de oxigen.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022