Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Recenzorii de teren, la instruire
12.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 127

A început instruirea recenzorilor de teren, care vor colecta datele prin interviu față în față. A doua etapă a recensământului, se va desfășura în intervalul 16 mai - 17 iulie 2022, iar cei care refuză această operațiune, riscă să fie amendați, spun reprezentanții Direcției Regionale de Statistică Olt.


 Doar câteva zile au mai rămas din prima etapă a recensământului populației și locuințelor 2022, etapă în care oltenii au avut posibilitatea să se autorecenzeze.
La Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina, în această perioadă, sute de olteni sunt instruiți pentru cea de-a doua etapă a recensământului, cea de colectare a datelor din teren.
Recensământul Populației și Locuințelor din România se referă la populația rezidentă care trăiește pe teritoriul țării noastre și oferă statistici despre structura demografică și socio-economică a populației, gospodării, fond locativ, condiții de locuit și clădirile în care sunt situate locuințele. Persoanele care refuză furnizarea de date pentru recensământ vor risca o amendă de la 1.000 de lei la 3.000 lei, spun cei de la Statistică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022