Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, în valul scumpirilor
24.01.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 646

Un nou val de scumpiri îşi va face resimţită prezenţa în buzunarele oamenilor, în lunile ce urmează. Noile creşteri de preţuri vizează costul la alimente, electricitate şi carburanţi. Slătinenii deja se gândesc cum să își drămuiască mai bine banii, pentru a face faţă vremurilor grele, care îi aşteaptă.


 Scumpirile din ultima perioadă la gaz, electricitate, combustibil şi alimente au afectat cheltuielile tuturor, iar majoritatea resimt creşterea preţurilor în bugetul lunar.
Din această cauză, oamenii sunt nevoiţi să îşi limiteze substanţial cheltuielile, în perioada următoare. Cei mai mulţi dintre ei îşi fac griji că nu vor reuşi să-şi gestioneze cum trebuie banii, astfel încât să le ajungă pentru toate nevoile.
Valul de scumpiri ar putea să se accentueze în lunile de vară, spun specialiștii în economie. Oamenii speră, totuşi, ca, până la sfârşitul acestui an, preţurile să scadă sau, în cel mai bun caz, să revină la normal.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022