Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Noi cursuri de formare la AJOFM
24.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 542

Anul trecut, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt s-au organizat zeci de cursuri de formare profesională în diferite meserii. În urma absolvirii acestora, peste 100 de olteni și-au găsit jobul dorit. Pentru luna februarie, alte opt programe de formare vor fi organizate.


 Oltenii se pot reorienta profesional prin participarea la cursurile organizate de AJOFM Olt. În 2021, instituția olteană a școlit sute de persoane în diferite meserii solicitate pe piața muncii. Electrician, frizer, cofetar și îngrijitor copii au fost printre cele mai căutate cursuri.
Luna februarie va veni cu noi programe de formare profesională, spun reprezentanții AJOFM Olt. Oltenii care se vor înscrie la cursuri vor avea ocazia să obțină diploma de care au nevoie la angajare.
Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru șomerii indemnizați și neindemnizați, înregistrați în evidențele AJOFM Olt. Și persoanele care realizează venituri pot urma aceste cursuri, dar cu plată. Toate informațiile legate de aceste programe le puteți afla la sediul AJOFM Olt, din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022