Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
De muncă în străinătate
21.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 166

La început de an, prin serviciul Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt sunt vacante sute de locuri de muncă. Domeniile de activitate sunt variate, așa că cei care doresc să muncească în străinătate au de unde alege.


 Angajatorii din Spațiul Economic European oferă în această perioadă, 362 de joburi vacante. Se caută personal pentru firme specializate în mai multe domenii de activitate, iar salariile sunt atractive.
Ofertă bogată de joburi vine și din partea angajatorilor din Norvegia. Aici se caută electricieni, șoferi sau vopsitori auto.
Persoanele interesate pot solicita informații suplimentare și detalii despre oferte de la consilierul Eures din cadrul AJOFM Olt. De asemenea, pot accesa portalul Eures România unde pot vizualiza locurile de muncă disponibile în diferite state membre ale Uniunii Europene, dar și informații despre fiecare ofertă, actualizată în timp real.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022