Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Furnizor de gaze, sancționat de CJPC Olt
20.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 415

În ultimele zile, comisarii de la Protecția Consumatorilor Olt au verificat mai mulți furnizori de energie electrică și gaze naturale. În urma controalelor, unul dintre aceștia a fost amendat cu 20 de mii de lei pentru întârzierea emiterii facturilor, însă verificările vor continua.


 Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a înființat Comandamentul pentru Energie, în urma numărului mare de plângeri depuse de consumatori, din cauza prețurilor ridicate la facturile de curent și gaze. Ample acțiuni de control au fost desfășurate și de către angajații Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Olt. Au fost verificați mai mulți operatori economici care au sediul sau punctul de lucru pe raza județului Olt, iar unul a fost aspru sancționat pentru neregulile depistate.
În cazul în care constată nereguli la facturile de energie și gaze naturale, consumatorii pot reclama la numărul de telefon 021.307.67.89, de luni până vineri, între orele 8.00-16.00 sau le pot transmite la adresa de e-mail energie@anpc.ro. Comandamentul pentru Energie își continuă verificările până pe data de 31 martie 2022.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022