Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor pentru victimele violenței în familie
19.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 94

Zeci de persoane, femei și copii din Olt au fost anul trecut, victimele violenței în familie. Pentru acestea, DGASPC Olt a oferit găzduire și consiliere, ajutându-le să treacă peste momentele grele. Tot anul trecut, patru persoane au solicitat ordin de protecție.


 La Slatina există „Centrul de primire în regim de urgență pentru victimele violenței în familie” în cadrul Complexului de servicii „Sfântul Ștefan”. Scopul serviciului social este de a asigura protecția, găzduirea, îngrijirea și consilierea victimelor violenței în familie, pentru care s-a dispus măsură de protecție. Aici, persoanele sunt ajutate de către specialiști să treacă peste acele momente grele din viața lor.
În Olt, anul trecut, zeci de persoane au fost găzduite în acest centru. De asemenea, la nivelul DGASPC Olt funcționează și „Locuința protejată” pentru persoanele victime ale violentei în familie.
În prezent, beneficiază de servicii în centre, o mamă cu 3 copii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022