Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crucea Roșie│Boilere pentru școlile rurale
18.01.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 182

Societatea de Cruce Roșie Olt a continuat campania de susținere a școlilor din mediul rural. 55 de boilere au fost distribuite ieri către unitățile de învățământ care nu aveau posibilitatea oferirii de apă caldă pentru copii. Directorii aplaudă acțiunea Crucii Roșii și spun că echipamentul primit a venit ca o gură de aer proaspăt.


 Unul dintre cele mai mari proiecte ale Crucii Roșii Olt a continuat și ieri. 55 de boilere au ajuns la sediul societății pentru a fi redistribuite școlilor din mediul rural care nu beneficiază de apă caldă.
Directorii de școli au venit rând pe rând la sediul Crucii Roșii pentru a intra în posesia acestor boilere. Ei spun că ajutorul primit vine mănușă în această perioadă friguroasă, întrucât achiziția unor astfel de echipamente era destul de costisitoare.
Reprezentanții Societății de Cruce Roșie Olt au dat garanții că nu se vor opri aici și vor încerca să vină în ajutorul tuturor unităților de învățământ care nu dispun de echipamente de apă caldă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022