Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Abonamente gratuite pentru elevi și pensionari
17.01.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 218

Societatea de transport public în comun din Slatina a anunțat că, și în acest an, elevii, pensionarii și persoanele cu dizabilități vor avea gratuitate la serviciile sale. Pentru celelalte categorii de călători, prețurile biletelor și abonamentelor de călătorie au crescut ușor.


 Transportul public în comun din Slatina va fi gratuit și în acest an pentru pensionarii, elevii și persoanele cu handicap, care au abonamente. Pentru a beneficia de această facilitate, doritorii trebuie să solicite, în fiecare lună, acest abonament.
Pentru celelalte categorii de călători, conducerea societății a anunțat faptul că tarifele pentru biletele și abonamentele de călătorie au crescut ușor, astfel încât compania să poată suporta, în continuare, costurile implicate.
În acest an sunt așteptate și noile autobuze electrice, ceea ce înseamnă că societatea de transport public în comun poate suplimenta cursele deja existente sau chiar să deschidă noi linii prin oraș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022