Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Indemnizații pentru persoanele cu dizabilități
14.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 36968

Luna aceasta, persoanele cu dizabilități vor primi un stimulent financiar suplimentar. Și asta datorită ultimei Ordonanțe de Urgență care reglementează indemnizațiile acordate acestor categorii de oameni. Până la 350 de lei este indemnizația pe care o poate primi o persoană.


Luna aceasta, personale cu dizabilități vor primi un stimulent financiar suplimentar. Și asta datorită ultimei Ordonanțe de Urgență care reglementează indemnizațiile acordate acestor categorii de oameni. Până la 350 de lei este indemnizația pe care o poate primi o persoană.
Guvernul a stabilit acordarea în mod excepţional a unei indemnizaţii suplimentare, pentru persoanele cu dizabilităţi, indiferent de venituri. Aceasta se va acorda o singură dată, în luna ianuarie.
De asemenea, stimulente vor fi acordate și însoțitorilor persoanelor cu dizabilități.

La nivelul județului Olt, peste 27.000 de persoane sunt încadrate în grad de handicap. Dintre acestea, 1.600 sunt copii. Potrivit reprezentanților AJPIS Olt, beneficiarii vor primi acești bani din oficiu, fără a completa niciun fel de cerere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022