Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tabără gratuită pentru 13 copii olimpici
04.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 273

Au obținut performanțe greu de egalat la olimpiadele școlare, iar efortul le-a fost răsplătit cu o tabără gratuită, la Tismana. Vorbim despre 70 de copii din Oltenia, dintre care 13 din județul Olt, care au parte, zilele acestea, de activități recreative și educative, în tabăra organizată de Mitropolia Olteniei.


Tineri din tot județul care au obținut locuri fruntașe la olimpiadele școlare din acest an au putut aplica pentru tabăra „Science – inteligence - research”, organizată an de an de Mitropolia Olteniei, prin fundația „Cuvântul care zidește”. 13 dintre ei, cu cele mai bune rezultate, sunt zilele acestea la Tismana, unde se bucură de frumusețea naturii și de multe activități captivante.
Departe de tehnologiile moderne și de rețelele de socializare, tinerii leagă prietenii, descoperă oameni și locuri noi, lucruri care lipsesc de multe ori din viața tinerei generații.
Reprezentanții Episcopiei Slatinei și Romanaților sunt aproape de acești tineri care reprezintă exemple pentru cei din comunitățile lor. Le-au asigurat transportul în tabără și susținere în toate acțiunile pe care le întreprind.
Episcopia Slatinei și Romanaților se implică în organizarea altor două tabere pentru tineri merituoși, una dintre ele de promovare a tradițiilor populare și alta care îi pregătește pentru a fi voluntari ai Bisericii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE