Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controalele ISU, la final
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 66

Zeci de nereguli au fost descoperite de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, în urma controalelor la unităţile de alimentaţie publică din judeţ. Niciuna dintre firmele verificate nu îndeplinea normele legale, mai bine de jumătate dintre ele neavând autorizaţie de securitate la incendiu.




Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au încheiat seria controalelor inopinate la unităţile de alimentaţie publică din judeţ. În ultima săptămâna au fost verificate 25 de obiective cu afluenţă de persoane din categoria cluburi, baruri, discoteci, săli de cinematograf și săli de spectacole, din Slatina, Caracal, Balş şi Corabia. Inspectorii de prevenire a incendiilor au depistat 108 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de 377.000 de lei.

În urma controalelor făcute de ISU în ultima săptămână au fost închise trei localuri din Slatina, Balş şi Coarbia. Tot luna aceasta au mai fost închise un restaurant din Slatina şi un club din Caracal. De asemenea, un patron din Slatina şi-a suspendat singur activitatea, pentru că nu îndeplinea normele de securitate la incendiu. De la începutul anului până în prezent au fost înregistrate 530 de cereri pentru eliberarea avizelor, autorizațiilor de securitate la incendiu, protecție civilă sau pentru emiterea de puncte de vedere. Aproape 200 dintre aceste cereri au fost înregistrate numai în ultima lună şi jumătate. Până în prezent, ISU a eliberat 76 de avize și 32 de autorizații privind securitatea la incendiu.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE