Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Colegiul Medicilor câștigă negocierile cu CNAS
22.05.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 54

Se mențin valorile aferente punctelor per capita și pe serviciu din asistența medicală primară, dar și în asistența medicală ambulatorie de specialitate. Anunțul vine de la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, în urma negocierilor purtate, zilele trecute, între reprezentanții CNAS și Colegiul Medicilor din România. Este încă o luptă câștigată de medicii de familie, după protestele de la finalul anului trecut.


 Medicii de familie mai câștigă o luptă. Zilele trecute au avut loc noi negocieri între Casa Națională de Asigurări de Sănătate și Colegiul Medicilor din România, iar rezultatul este în favoarea cadrelor medicale. Au obținut, și de această dată, menținerea valorilor aferente punctelor per capita și pe serviciu din asistența medicală primară și cea ambulatorie de specialitate. Asta înseamnă că, până la finalul acestui an, medicii vor fi plătiți așa cum li s-a promis după protestele din iarnă.
Reprezentanții CAS reamintesc că, în urma, negocierilor purtate în luna ianuarie, cu partenerii din domeniul medical, s-a convenit ca aceste valori să fie menținute până la data de 30 iunie 2024, urmând ca la nivelul CNAS să fie continuate demersurile interinstituționale pentru asigurarea continuității finanțării la același nivel, până la finalul anului în curs.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE