Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina caută infirmiere și spălătorese
20.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 1906

Spitalul Județean de Urgență Slatina angajează infirmiere și spălătorese. Înscrierile se pot face începând cu 1 martie, iar reprezentanții unității medicale speră să găsească personalul necesar, pentru a acoperi deficitul existent pe mai multe secții medicale.


 Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina caută infirmiere și spălătorese. La finalul acestei luni se organizează concurs pentru ocuparea a 13 posturi de infirmiere şi opt de spălătorese. Este nevoie atât de persoane cu experiență, dar și de debutanți, spun reprezentanții spitalului.
Termenul de depunere a dosarelor este 1 martie, iar angajarea se face pe o perioadă nedeterminată și cu normă întreagă. Spitalul vine în sprijinul candidaților cu subiecte orientative, pentru a-i ajuta să promoveze mai ușor concursul.
Pe mai multe secții medicale, deficitul de infirmiere este mare, mai ales că în ultimii ani nu au mai fost scoase posturi la concurs. Nu de puține ori au fost delegate infirmiere de pe alte secții, din lipsă de personal, spune managerul Spitalului Slatina.
Calendarul de concurs se întinde pe o perioadă mai mare, primele probe urmând să aibă loc la finalul acestei luni. Venitul brut al unei infirmiere poate ajunge la 7.800 de lei, în funcție de numărul orelor lucrate în zilele de sarbătoare, de numărul orelor de noapte și de sporul fiecărei secții.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE