Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dispozitive medicale noi decontate de CAS
09.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 226

Asigurații olteni beneficiază de noi dispozitive medicale decontate de stat, anunță Casa de Asigurări de Sănătate Olt. Este vorba despre dispozitive recomandate de medici specialiști de la chirurgie plastică, estetică, reconstructivă și de reabilitare.


 De anul acesta, noi dispozitive medicale au fost introduse pe listă pentru asigurații olteni. Este vorba despre persoane cu probleme medicale, printre care și bolnavii de cancer, ce au nevoie urgentă de aceste dizpozitive, pentru a putea duce o viață normală.
Suma decontată de Casa de Asigurări de Sănătate pentru aceste dispozitive variază între 66 lei și 1.919 lei, în funcție de dispozitivul medical solicitat.
Tot de la 1 ianuarie 2024, pe listă au mai fost introduse alte 3 dispozitive noi, respectiv: mască siliconică, mănuşă siliconică și guler siliconic, însă până în prezent, pentru aceste dispozitive nu a fost stabilit prețul, spun cei de la CAS. Lista pentru solicitări a fost deschisă, iar acestea se pot face direct la sediul CAS Olt din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE