Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│2000 de infecții respiratorii, pneumonii și gripă
06.02.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 79

Se menține crescut numărul îmbolnăvirilor de viroze, pneumonii și gripă în județul Olt. În ultima săptămînă, 2.000 de olteni au ajuns la medic cu infecții respiratorii de sezon. Au fost înregistrate și două decese din cauza gripei. Este vorba despre două bătrâne care nu făcuseră vaccinul antigripal.


Numeroși pacienți de toate vârstele cu infecții respiratorii, pneumonii și gripă, dar și două decese. Este bilanțul îmbolnăvirilor, transmis, astăzi, de Direcția de Sănătate Publică Olt pentru ultima săptămâna. Cazurile grave au fost internate, restul bolnavilor fiind trimiși cu rețetă acasă.
În ultima săptămână au fost înregistrate și două decese din cauza gripei. Este vorba despre o femeie de 74 de ani, cu comorbidități și o altă femeie de 78 de ani, de asemenea, cu mai multe afecțiuni medicale. Ambele au fost diagnosticate cu gripă tip A, nevaccinate împotriva virusului, spun reprezentanții DSP.
De la începutul sezonului rece și până în prezent, în Olt au fost înregistrate peste 440 de cazuri de gripă și cinci decese din acesată cauză.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE