Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alertă de gripă în Olt
02.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 611

Este alertă de gripă în județul Olt. Ministerul Sănătății a declarat astăzi stare de alertă epidemiologică la nivel național din cauza numărului mare de îmbolnăviri. DSP Olt recomandă purtarea măștii de protecție și vaccinarea populației, pentru că în această perioadă este vârful îmbolnăvirilor, iar medicii se așteaptă la un număr și mai mare de cazuri. 80 de pacienți, copii și adulți, sunt internați la Spitalul din Slatina cu viroze, gripă sau Covid.


 Crește alarmant numărul cazurilor de infecții respiratorii în județul Olt. Oficial, de astăzi, este declarată stare de alertă epidemiologică, iar medicii recomandată din nou purtarea măștii de protecție.
La nivelul județului sunt înregistrate peste 200 de cazuri de gripă prin teste rapide și alte 60 confirmate în laborator.
Numai la Spitalul Județean de Urgență Slatina, astăzi, sunt internați 80 de pacienți, copii și adulți, în Secțiile Pediatrie și Boli Infecțioase.
Direcția de Sănătate Publică recomandă măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii.
Potrivit DSP Olt, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul cazurilor de gripă și viroze este mai mare. Iar pericolul nu a trecut. Urmează vârful, spun cadrele medicale, care se așteaptă la un număr și mai mare de îmbolnăviri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE