Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
2023, an bun pentru Spitalul Slatina
14.11.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1383

„Anul 2023 a fost unul bun în ceea ce privește continuarea investițiilor și a modernizării Spitalului Slatina”. Este declarația managerului Angela Nicolae, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Invitată la emisiunea „De la stânga la dreapta”, la Olt Tv, ea a făcut un bilanț al activității din anul acesta.


Un an greu, dar totuși bun. Așa a fost 2023 pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Managerul unității medicale, Angela Nicolae, a vorbit la Olt Tv despre rezultatele obținute în acest an.
Au continuat proiectele demarate cu sprijinul Consiliului Județean pentru modernizarea celei mai mari unități medicale din județ. S-a investit, atât în reabilitare, dar și în dotarea cu aparatură medicală performantă, pentru ca pacienții să beneficieze de cele mai bune servicii medicale oferite aici. Totodată, anul acesta, a fost finalizat procesul privind acreditarea unității medicale.
De asemenea, în 2023 au fost făcute modificări în structura spitalului. Au fost înființate un laborator de microbiologie, un compartiment de chirurgie vasculară și altul de reumatologie. Totodată, a fost obținută aprobare pentru înființarea unei linii de gardă la Unitatea de Primiri Urgențe.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE