Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiri pentru sezonul gripal
21.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 220

„Vaccinarea antigripală este cea mai sigură și eficientă măsură de protecție”, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt. Până la debutul oficial al perioadei de vaccinare, medicii au lansat o serie de sfaturi pentru a evita îmbolnăvirea cu gripă și vizitele nedorite la spital. Campania de supraveghere a gripei la nivelul județului Olt va începe pe 2 octombrie.


 Perioada premergătoare debutului oficial al sezonului gripal a început să facă primele victime. Tot mai multe persoane, de toate vârstele, s-au prezentat la medici cu simptomatologie de viroză sau gripă. De aceea, Direcția de Sănătate Publică Olt a anunțat că va da startul perioadei de supraveghere a gripei, începând cu data de 2 octombrie 2023.
Reprezentanții DSP au mai adăugat că există mai multe categorii de persoane care pot beneficia fie de o reducere de 50%, fie de una totală.
Medicii fac apel la oameni să se imunizeze, pentru că vaccinarea este cea mai sigură metodă de protecție împotriva gripei, care, în unele cazuri, poate duce la deces.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE