Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Transformarea Spitalului de Psihiatrie Schitu
13.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2497

Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci este, acum, locul în care cazurile cronice grave își găsesc ultima speranță de vindecare. Unitatea medicală este printre cele mai performante din județ, fiind investiți foarte mulți bani pentru a transforma spitalul, dintr-o ruină, într-o locație model.


 Sintagma de „spital de nebuni” și-a pierdut de mult timp esența. Paleta de patologii cu care lucrează medicii din cadrul Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci a devenit mult mai largă, principalele cauze fiind stresul și alimentația. Prezent în emisiunea Reporter24 de la OLT Tv, managerul unității medicale, Sorin Brătoi, a vorbit pe larg despre adresabilitatea din zilele noastre.
Odată cu evoluția bolilor psihice, a crescut și gradul de modernizare al spitalului. Investițiile începute încă din anul 2007 au transformat spitalul într-o locație model, fiind printre cele mai performante unități medicale din județul Olt.
Recent, Consiliul Județean Olt a aprobat un nou proiect pentru Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci. Potrivit reprezentanților unității spitalicești, proiectul își propune înlocuirea echipamentelor IT cu unele noi, digitalizarea secțiilor medicale de aici, dar și crearea unui sistem de cybersecurity.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE