Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│COVID-ul revine. A crescut numărul cazurilor
12.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 312

Uitat de populație de mai bine de un an, virusul SARS COV-2 revine în forță. Dacă la începutul anului apăreau doar câteva cazuri izolate, de la finalul verii și până acum au fost înregistrate sute de cazuri. De asemenea, 22 de persoane au decedat anul acesta în urma infecției cu noul coronavirus. Reprezentanții DSP Olt fac apel la prevenție și îndeamnă populația să respecte măsurile de protecție împotriva acestui virus periculos.


 COVID-ul începe, din nou, să aglomereze spitalele din județul Olt. De la începutul anului și până acum au fost înregistrate aproximativ 2.000 de cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2, valul de infectări fiind resimțit încă din ultima parte a verii. Dacă facem o analiză a ultimelor cazuri înregistrate, în luna august au fost depistate 167 de cazuri, iar în doar 10 zile ale lunii septembrie, numărul persoanelor infectate cu acest virus a ajuns la 151.
Pentru a nu ajunge în punctul unei crize epidemiologice grave, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică fac apel la populație să respecte toate măsurile de protecție pentru a preveni infectarea cu acest virus contagios.
Una dintre primele țări din Europa care au revenit la măsurile de protecție împotriva noului coronavirus este Italia, care a recomandat copiilor purtarea măștii la școală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE